Magnolian kuoren leikkaus (Nuherbs Co.) (453,5 g)

Magnolian kuoren leikkaus (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHC07
Obecnie brak na stanie
32,56 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Magnolian kuorta käytetään neuroborrelioosin oireiden (halvaus, paresis, masennus, ahdistus, akuutti stressi, ahdistuneisuus, muistihäiriöt) ja Lyme-niveltulehduksen oireiden (nivelrikko, nivelkipu) hoidossa.

 

Magnolian kuori

Lat. Magnolia officinalis

Kiinalainen nimi: Hou Po

Magnolian kuorta käytetään neuroborrelioosin oireiden (halvaus, paresis, masennus, ahdistus, akuutti stressi, ahdistuneisuus, muistihäiriöt) ja Lyme-niveltulehduksen oireiden (nivelrikko, nivelkipu) hoidossa. Se estää tulehdusta estäviä interleukiineja, jotka edistävät luunivelen ja hermoston tulehdusta. Magnolian kuorella on myös voimakkaita anksiolyyttisiä ja masennuslääkkeitä.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co on johtava amerikkalainen maahantuoja korkealaatuisia laboratoriotestattuja kiinalaisia kasviperäisiä kaavoja, irtotavarana yrttejä, kiinalaisen lääketieteen tarvikkeita ja muita mukautettuja tuotteita. Nuherbs Co. on yksi tunnetuimmista kiinalaisten yrttien toimittajista Amerikan markkinoilla. Yhtiö toimii vuodesta 1979.

Ainekset: Magnolia officinalis -kuori

Nettopaino: 453,5 g

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Uusi
rating 10
2021-01-20
a9408703@hotmail.com\r\nVersand erfolgt immer rasch, die Tinkturen sind sehr gut eingepackt, damit es zu keinen Beschädigungen kommt. Ich bin sehr zufrieden und bestelle oft.\r\n

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.