Chia-siemenet (200g)

Chia-siemenet (200g)

AST03
2,15 €

Chia-siemenet ovat espanjalaisen Salvian (lat. Salvia hispanica) salviasiemeniä. Chia-siemenet ovat tunnettuja poikkeuksellisista ravinto- ja terveysetuistaan.

 

Chia-siemenet

Chia-siemenet ovat espanjalaisen Salvian (lat. Salvia hispanica) salviasiemeniä. Chia-siemenet ovat tunnettuja poikkeuksellisista ravinto- ja terveysetuistaan. Chia-siemenet sisältävät proteiineja, rasvoja (omega-3, omega-6-rasvahapot) ja kuitua. Suuri omega-3-happojen pitoisuus näissä siemenissä tukee aivotoimintaa, helpottaa oppimista ja parantaa muistia ja keskittymistä. Ne sisältävät myös suuren määrän kuitua, joka tukee ruoansulatuskanavaa, parantaa ruoansulatusta ja stimuloi suoliston liikkuvuutta. Älä kuitenkaan syö chia-siemeniä, jos sinulla on suoliston tulehdustiloja ja muita maha-suolikanavan sairauksia. Lisäksi Chian siemenet sisältävät antioksidantteja, jotka tarttuvat ihon ikääntymisestä vastaaviin vapaisiin radikaaleihin. Voit lisätä kokonaisia ja jauhettuja siemeniä mysliin, jogurteihin, salaatteihin ja leivonnaisiin. Ne voidaan myös liottaa veteen tai mehuun ja käyttää luonnollisena sakeuttimena keittoihin.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron on puolalaisen laadukkaiden yrttituotteiden jakelija. Yritys toimii Puolan markkinoilla yli 15 vuoden ajan. Tuotteiden raaka-aineet toimitettiin huolella valituille toimittajille. Monet heidän tarjoamistaan yrtteistä ovat luonnonvaraisia.

Ainekset:   100% Chia-siemeniä

Nettopaino:   200 g

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.