Artemisia annua -jauhe (500g) Näytä suurempana

Artemisia annua -jauhe (500g)

PFP02

Uusi tuote

Artemisialla on antibakteerisia, viruslääkkeitä ja loisia estäviä ominaisuuksia. Se vähentää myös jossain määrin vaikutusta endotoksiiniin, mikä tekee yrtistä hyödyllisen Herxheimer-reaktion lievittämiseen. Artemisiniaa käytetään sekä Lymen taudissa että Babesian yhteisinfektiossa.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

24,99€

Tiedot

Artemisia (Artemisia annua)

Lat. Artemisia annua

Kiinalainen nimi: Qing Hao

Artemisialla on antibakteerisia, viruslääkkeitä ja loisia estäviä ominaisuuksia. Se vähentää myös jossain määrin vaikutusta endotoksiiniin, mikä tekee yrtistä hyödyllisen Herxheimer-reaktion lievittämiseen. Artemisiniaa käytetään sekä Lymen taudin että Babesian yhteisinfektiossa.

Luumu Kukka Tuotemerkki ®

Plum Flower® -tuotteet ovat korkealaatuisia yrttejä, joita myy Mayway Corp. Mayway on perheyritys, joka on tuonut ja jakanut perinteistä kiinalaista lääketiedettä vuodesta 1969. Yrityksellä on todistus hyvistä tuotantotavoista (GMP) eikä sen tuotteet sisällä rikkiä dioksidi, joka vaikuttaa yrttien laatuun. Erittäin puhtaat tuotteet altistetaan laadunvalvonnalle ja laboratoriotesteille. Plum Flower® -brändi on yksi Stephen Buhnerin suosittelemista tuotemerkeistä.

 

 

Ainekset: Artemisia annua yrttijauhe

 

Nettopaino: 500 g

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

 

Arvostelut

rating
Artemisia
It is the first time I order a product form LymeHerbs and my opinion is: Excellent service. Well Priced. On time delivery. Proper packaging. Good product. Absolutely no problem. Order in confidence.