Takuna Nutramedix 60 ml

Takuna Nutramedix 60 ml

CWD32-60
54,87 €
rating Lue 2 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 2

Takuna Microbial Defense on ote Cecropia strigosan kuoresta. Takuna Microbial Defencellä on erittäin vahvat antimikrobiset ja antiviraaliset ominaisuudet. Uute on tehokas erityisesti viruksia vastaan Epstein Barr, Cytomegalovirus ja Herpes zoster.

 

Takunan mikrobien puolustusTakuna Microbial Defense on ote Cecropia strigosan kuoresta. Takuna Microbial Defencellä on erittäin vahvat antimikrobiset ja antiviraaliset ominaisuudet. Uute on tehokas erityisesti viruksia vastaan ​​Epstein Barr, Cytomegalovirus ja Herpes zoster. Takunalla on myös sienilääkkeitä. Se heikentää infektion oireita. Takuna Microbial kuuluu Cowdenin tukiohjelmaan, ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.

Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset: Cecropia strigosa -kuoriuute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö: Kaada 1-30 tippaa 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Aloita 1 tipalla 2 kertaa päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää saantia vähitellen. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 60 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi
rating 10
2020-09-29
s
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.