Stevia Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30

Uusi tuote

Stevia on ote Stevia rebaudianasta. Steviaa käytetään sokerin korvikkeena. Se ei nosta verensokeria eikä osallistu rasvan kertymiseen.

Tiedot

17,02€

Tiedot

Stevia makea yrtti

Stevia on ote Stevia rebaudianasta. Steviaa käytetään sokerin korvikkeena. Se ei nosta verensokeria eikä osallistu rasvan kertymiseen. Stevia-uutteella on myös antimikrobista vaikutusta Borellaa ja biokalvoa vastaan ​​sekä laaja kirjo sieni- ja antioksidanttiaktiivisuutta. Stevia Sweet Herb sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan, ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.

Ravintolisä

Nutramedix ®

Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.

Ainekset: Stevia rebaudiana -lehtiuute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö: Lisää vähintään 3 tippaa ruokaan tai juomaan. Mikrobitartunnan tapauksessa käytä 30 tippaa kahdesti päivässä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 30 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun