Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
19,53 €

Sparga Sulphur Detox on uute lääketieteellisen parsan juuresta.   Sparga Sulphur Detox tukee sulfoantibioottien ja muiden sulfonamidipohjaisten lääkkeiden poistoa, jotka estävät kehon sulfaatti- ja glutationitoksiinireitit.

 

Sparga-rikkidetoksiSparga Sulphur Detox on uute lääketieteellisen parsan juuresta.   Sparga Sulphur Detox tukee sulfoantibioottien ja muiden sulfonamidipohjaisten lääkkeiden poistoa, jotka estävät kehon sulfaatti- ja glutationitoksiinireitit.   Sparga-rikkidetoksi   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   lääketieteellisen parsajuurikanavan uute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö:   Kaada 10 tippaa (0,5 ml) 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista.   Tarvittaessa se voidaan ottaa useita kertoja päivässä.   Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.