Serrapeptase Nutramedix 120 kapselia Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Serrapeptase Nutramedix 120 kapselia

CWD51-C

Uusi tuote

Serrapeptaasi on proteolyyttinen entsyymi (hajoava proteiini), joka on peräisin silkkiäistoukkien ruoansulatuskanavasta. Tämä entsyymi taistelee fibriiniä suojaavien Borrelia-bakteerien kanssa ja auttaa hajottamaan mikrobien biofilmiä.

Tiedot

44,18€

Tiedot

SerrapeptaasiSerrapeptaasi on proteolyyttinen entsyymi (hajoava proteiini), joka on peräisin silkkiäistoukkien ruoansulatuskanavasta. Tämä entsyymi taistelee fibriiniä suojaavien Borrelia-bakteerien kanssa ja auttaa hajottamaan mikrobien biofilmiä. Bakteereita suojaavan fibriinin leviäminen tekee immuunijärjestelmän soluista tehokkaita hyökkäämään ja hävittämään patologista mikroflooraa. Lisäksi serrapeptaasi hajottaa kapillaariseinämiin kiinnittyvän fibriinin ja samalla parantaa hapen kulkeutumista kudoksiin. Siten niissä kudoksissa, joissa esiintyy anaerobisten olosuhteiden esiintyvyyttä, mikä on hyödyllistä bakteerien kehitykselle, ympäristö muuttuu hapeksi, mikä on haitallista bakteereille. Serrapeptaasi on vaaraton ihmiskehon eläville soluille tai kudoksille. Serrapeptaasi   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.

Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   Propaanisekoitus maapähkinäuute serrappetaasi, kasvissyöjäkapseli (hypromelloosi ja vesi), kasviperäinen magnesiumstearaatti.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):   Propionaarinen seos maapähkinäuute serrappetaasi - 1000 mg

Suositeltu päivittäinen saanti:   1-3 kapselia, 1-3 kertaa päivässä, lasillinen täynnä vettä, vähintään 30 minuuttia ennen ateriaa.


Nettopaino:   120 kapselia

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun