Sealantro Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30

Uusi tuote

Sealantro Metal Detox on ainutlaatuinen sekoitus kolmen kasvin uutteita: Chlorella-, Chondracanthus chamissoi- ja korianterilehdet.   Sealantro Metal Detox tukee kehon detoksifikaatiota raskasmetalleista, erilaisista biotoksiineista ja monista muista myrkyllisistä aineista.

Tiedot

31,89€

Tiedot

Sealantro Metal DetoxSealantro Metal Detox on ainutlaatuinen sekoitus kolmen kasvin uutteita: Chlorella-, Chondracanthus chamissoi- ja korianterilehdet.   Sealantro Metal Detox tukee kehon detoksifikaatiota raskasmetalleista, erilaisista biotoksiineista ja monista muista myrkyllisistä aineista.   Se on erityisen tehokas poistamaan sellaisia ​​aineita kuin lyijy, nikkeli, arseeni, alumiini, elohopea, tina, tanko, titaani, kadmium, radium, hopea ja indium.   Sealantro Metal Detox   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   Chlorella-uute, Chondracanthus chamois -uute, korianterilehtien uute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö:   Kaada 40 tippaa 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista.   Tarvittaessa se voidaan ottaa useita kertoja päivässä.   Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
Great
Great and fast shipping