Samento Nutramedix 60 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Samento Nutramedix 60 ml

CWD33-60

Uusi tuote

Samento Microbial Defense on tehokas immunomodulaattori. Sillä on laaja kirjo antibakteerisia, sienilääkkeitä, viruslääkkeitä ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Samento on tehokas Borelia burgdorferia ja muita Borrelia-kantoja sekä muita punkkitartuntoja vastaan.

Tiedot

60,12€

Tiedot

Samento mikrobien puolustusSamento Microbial Defense on tehokas immunomodulaattori. Sillä on laaja kirjo antibakteerisia, sienilääkkeitä, viruslääkkeitä ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Samento on tehokas Borelia burgdorferia ja muita Borrelia-kantoja sekä muita punkkitartuntoja vastaan.   Samentoa voidaan käyttää autoimmuunisairauksien hoidossa.   Samento mikrobien puolustus   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   Uncaria tomentosa -kuoriuute (TAO Free Uncaria tomentosa), kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö:   Kaada 1-30 tippaa 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Aloita 1 tipalla 2 kertaa päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää saantia vähitellen. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 6 0 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
Chris
It is ok
rating 10
Good evening
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris