Samento Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30

Uusi tuote

Samento Microbial Defense on tehokas immunomodulaattori. Sillä on laaja kirjo antibakteerisia, sienilääkkeitä, viruslääkkeitä ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Samento on tehokas Borelia burgdorferia ja muita Borrelia-kantoja sekä muita punkkitartuntoja vastaan.

Tiedot

36,42€

Tiedot

Samento mikrobien puolustusSamento Microbial Defense on tehokas immunomodulaattori. Sillä on laaja kirjo antibakteerisia, sienilääkkeitä, viruslääkkeitä ja antiparasiittisia ominaisuuksia. Samento on tehokas Borelia burgdorferia ja muita Borrelia-kantoja sekä muita punkkitartuntoja vastaan.   Samentoa voidaan käyttää autoimmuunisairauksien hoidossa.   Samento mikrobien puolustus   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.Ravintolisä


Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   Uncaria tomentosa -kuoriuute (TAO Free Uncaria tomentosa), kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö:   Kaada 1-30 tippaa 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Aloita 1 tipalla 2 kertaa päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää saantia vähitellen. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun