Persilja Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Persilja Nutramedix 30 ml

CWD11-30

Uusi tuote

Persilja Detox on ote persiljanlehdistä (lat. Petroselinum crispum).   Persilja Detox puhdistaa kehon myrkkyistä ja biotoksiineista, puhdistaa maksan, munuaiset, imukudoksen ja solujen väliset tilat.

Tiedot

21,33€

Tiedot

Persilja Detox
Persilja Detox on ote persiljanlehdistä (lat. Petroselinum crispum).   Persilja Detox puhdistaa kehon myrkkyistä ja biotoksiineista, puhdistaa maksan, munuaiset, imukudoksen ja solujen väliset tilat. Persilja Detox puhdistaa myös veren ja vähentää Herx-reaktiota.   Lisäksi se täydentää kalsiumin, raudan, tiamiinin, riboflaviinin, karoteenin, A-vitamiinin ja C-vitamiinin puutteita. Persilja Detox   sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden's Protocol -tuotteiden kanssa.RavintolisäNutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.

Ainekset:   Persiljalehtiuute (Petroselinum crispum), kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö:   Kaada 10 tippaa (0,5 ml) 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista.   Tarvittaessa se voidaan ottaa useita kertoja päivällä.   Ravista pulloa ennen käyttöä.   Jos koet Herx-reaktion, ota 10 tippaa Persilja Detoxia keskimäärin 10 minuutin välein 1-2 tunnin ajan.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun