Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Mora Microbial Defense Nutramedix 30 ml

CWD05-30

Uusi tuote

Mora Microbial Defense on kaava kolmesta kasviuutteesta: tavallisista langoista (latinalainen Achillea millefolium), Capironasta (latinalainen Calycophyllum sp.) Ja karhunvatukasta.

Tiedot

29,95€

Tiedot

Mora mikrobien puolustus

Mora Microbial Defence on kaava, joka koostuu kolmesta kasviuutteesta - Yarrow (latinalainen Achillea millefolium), Capirona (Latin Calycophyllum sp.) Ja Blackberry.RavintolisäNutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ainekset:   karhunvatukka-lehtiuute, yrtti-kukkauute, Calycophyllumin kuoriuute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Suositeltu päivittäinen saanti :   Kaada 1-30 tippaa (enintään 1,5 ml) 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista.   Aloita 1 tipalla 2 kertaa päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää saantia vähitellen.   Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun