Magnesium Malate Nutramedix 120 kapselia Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Magnesium Malate Nutramedix 120 kapselia

CWD52-C

Uusi tuote

Magnesiummalataatti imeytyy erittäin hyvin magnesiumin kehon muotoon. Magnesium on välttämätön mineraali organismille, ja useimmilla kroonisesti sairailla ihmisillä on magnesiumvaje.

Tiedot

19,39€

Tiedot

MagnesiummalaattiMagnesiummalataatti imeytyy erittäin hyvin magnesiumin kehon muotoon. Magnesium on välttämätön mineraali organismille, ja useimmilla kroonisesti sairailla ihmisillä on magnesiumvaje. Noin viisikymmentä prosenttia metabolisista entsyymeistä, jotka ovat viime kädessä vastuussa ATP-energian tuotannosta solujen asianmukaista toimintaa varten, tarvitaan magnesiumia kofaktorina. Magnesium on välttämätöntä normaalin sydämen rytmin, verenpaineen, hermo- ja aivotoiminnan ylläpitämiseksi, luurankolihasten, suoliston sileän lihaksen, sappirakon, haiman kanavan jne. Oikean supistumisen ja laajentumisen kannalta.

RavintolisäNutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.

Ainekset:   Magnesium (patentoitu kaava Albion® d-magnesiummalataatti) 200 mg, kasvissyöjäkapseli (hypromelloosi ja vesi), kasviperäinen magnesiumstearaatti

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (4 kapselia):   Magnesium (patentoitu kaava Albion® d-magnesiummalataatti) - 800 mg

Käyttö:   2 kapselia, 2 kertaa päivässä (ennen ateriaa).

Nettopaino:   120 kapselia

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Suodata arvostelut
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Nollaa

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
Brill
Magic
rating 10
Very good form
Good absorbable form