Enula Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 Näytä suurempana

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30

Uusi tuote

Enula Microbial Defense on ainutlaatuinen sekoitus otteita kolmesta kasvista: Elecampane, Jalapa ja Blood Wiss.   Enulalla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia sekä laaja antimikrobisten, virus-, virus- ja antibakteeristen vaikutusten kirjo.

Tiedot

33,19€

Tiedot

Enula
 Enula Microbial Defense on ainutlaatuinen sekoitus, joka on kahden kasvin: Elecampane (Inula helenium) ja Jalapa (Ipomoea jalapa) -uutteiden oma sekoitus.

Nutramedix ®
Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.

Ravintolisä


Ainekset:   Omanin upea uute, Jalapa-uute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Suositeltu päivittäinen saanti:   30 tippaa lisää jopa 120 ml vettä, odota minuutti ja syö. Aloita 1 tipalla 2x päivässä (30 min ennen syömistä) ja lisää annosta vähitellen. Ravista ennen käyttöä.

Nettopaino:   30 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun