Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
Obecnie brak na stanie
50,86 €
rating Lue 3 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 3

Banderol Microbial Defense on otos Otoba sp. - Etelä-Amerikasta kotoisin oleva puu. Banderolilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja laaja kirjo antimikrobisia, antiviraalisia, loisia ehkäiseviä vaikutuksia.

 

Banderol-mikrobien puolustus

Banderol Microbial Defense on otos Otoba sp. - Etelä-Amerikasta kotoisin oleva puu. Banderolilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja laaja kirjo antimikrobisia, antiviraalisia, loisia ehkäiseviä vaikutuksia. Banderol on tehokas Borelia burgdorferia ja muita Borrelia-lajikkeita vastaan, mukaan lukien Borrelia-bakteerien tehokkaat kystat ja biofilmi. Se on tehokas myös Lyme-taudin infektioita vastaan, kuten Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (mukaan lukien Coxiella ja Erlichia) tai sytomegalovirusta vastaan. Se on tehokas myös Candida-sientä vastaan. Ecuadorin Guayaquilin yliopistossa Nutramedixin Banderol Microbial Defence -tutkimuksessa tehdyssä tutkimuksessa on osoitettu, että tuotteella on voimakkaita anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se vähentää tulehdusta 84,4%. Banderol Microbial Defense -ohjelmaa käytetään Cowdenin tukiohjelmassa, ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden Cowden-protokollan tuotteiden kanssa.

Nutramedix®

Nutramedix on amerikkalainen yritys, joka toimii Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Nutramedix tuottaa korkealaatuisia, bioaktiivisia kasviuutteita. Patentoidun uuttomenetelmän ansiosta tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja aktiivisuusspektri.

Ainekset: Banderolin kuoriuute (Otoba sp.), Kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö: Kaada 1-30 tippaa 120 ml: aan vettä ja odota minuutti ennen kuin juot seosta. Aloita yhdellä tipalla kahdesti päivässä (30 min ennen ateriaa) ja lisää annos hitaasti 30 tippaan kahdesti päivässä. Ravista ennen käyttöä.

Nettopaino: 60 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Uusi
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.