• Uusi
Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml
Barberry Nutramedix 30 ml

Barberry Nutramedix 30 ml

CWD22-30
29,99 €

Barberry on nestemäinen uute, joka on valmistettu Oregon Grapehollyn (Mahonia aquifolium) juurista. Tunnetaan myös nimellä Oregon Grape Root, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

 

HappomarjapensasBarberry on nestemäinen uute, joka on valmistettu Oregon Grapehollyn (Mahonia aquifolium) juurista. Tunnetaan myös nimellä Oregon Grape Root, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Ravintolisä


Nutramedix®
Nutramedix on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja, joka on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoidulla uuttomenetelmällä. Nutramedixin tuotteille on tunnusomaista korkea teho ja laaja vaikutusalue.


Ainesosat: barberry juuriuute (Mahonia aquifolium), kivennäisvesi, etanoli (20-24)%

Käyttö: Tiputa 15-30 tippaa 120 ml:aan vettä ja odota hetki ennen juomista. Ota 2-4 kertaa päivässä tai lääkärin ohjeiden mukaan.


Nettopaino: 30 ml

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.